top of page

Κερδίστε μια υποτροφία!


Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών glossomania διοργανώνουν με πολλή χαρά έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου ένας τυχερός θα κερδίσει μία υποτροφία για διδασκαλία ξένης γλώσσας της επιλογής του!

Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός καθώς περιλαμβάνει τρία βασικά βήματα!

1. Όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να κάνουν like στην επίσημη σελίδα του glossomania στο facebook εδώ!

2. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να κάνουν like & share (δημόσια κοινοποίηση) στην αντίστοιχη δημοσίευση που αφορά την κλήρωση για την υποτροφία.

3. Τέλος, θα χρειαστεί οι συμμετέχοντες να σχολιάσουν στην παραπάνω δημοσίευση ποια γλώσσα θα επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν κατά τη σχολική χρονιά 2015-2016.

Καλή τύχη σε όλους!

ΌΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

1. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό των Κέντρων Ξένων Γλωσσών glossomania έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

2. Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του glossomania, καθώς και οι συγγενείς των εργαζομένων μέχρι β’ βαθμού.

3. Η διάρκεια και η ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης/διαγωνισμού, θα ορίζονται με σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του glossomania www.glossomania.gr και στο www.facebook.com/glossomania.gr

4. Στην κλήρωση/διαγωνισμό θα συμμετέχουν όλοι όσοι έπραξαν σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής και ακολούθησαν τα 3 βήματα συμμετοχής:

  • like στην επίσημη σελίδα του glossomania στο facebook.

  • like & share (δημόσια κοινοποίηση) στην αντίστοιχη δημοσίευση που αφορά την κλήρωση για την υποτροφία.

  • comment στην αντίστοιχη δημοσίευση που αφορά την κλήρωση για την υποτροφία σχετικά με το ποια γλώσσα θα επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν κατά τη σχολική χρονιά 2015-2016.

5. Τα δώρα περιλαμβάνουν μία υποτροφία εκμάθησης μίας ξένης γλώσσας ανάμεσα στις εξής: Αγγλικά - Γερμανικά - Ισπανικά - Ιταλικά.

6. Ο νικητής του διαγωνισμού θα μπορεί να επιλέξει ποια γλώσσα επιθυμεί να διδαχθεί ανάμεσα σε αυτές που θα υπάρχουν στο πρόγραμμα σπουδών του glossomania για το σχολικό έτος 2015-2016.

7. Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται και δεν εξαργυρώνοτναι με χρήματα.

8. Η εκμάθηση της ξένης γλώσσας θα γίνει στις εγκατασταστάσεις του glossomania στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

9. Η ανακοίνωση του ονόματος του νικητή της κλήρωσης/διαγωνισμού θα γίνει μετά την κλήρωση στην επίσημη ιστοσελίδα του glossomania www.glossomania.gr και στο www.facebook.com/glossomania.gr.

10. Το glossomania έχει το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες του νικητή στην επίσημη ιστοσελίδα του www.glossomania.com, στο www.facebook.com/glossomania.gr και σε οποιοδήποτε διαφημιστικό έντυπο και να εκμεταλλευτεί διαφημιστικά κάθε σχετικό γεγονός, όπως την παράδοση των δώρων. Ο νικητής αποδέχεται τους όρους του διαγωνισμού και συγκατατίθεται με την παραλαβή του δώρου του για την χρήση και εκμετάλλευση της παρουσίας του, του ονόματός του και φωτογραφιών του για λόγους διαφημιστικής προβολής, χωρίς άλλες απαιτήσεις για την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης.

11. Το glossomania διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των παραπάνω όρων.

Αγαπημένα
Πρόσφατα
bottom of page