top of page

glossomania & dyslexia centers


Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τα Κέντρα Δυσλεξίας Dyslexia Centers – Pavlidis Method θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω ενέργειες:

  • Συναντήσεις γονέων με σκοπό την ενημέρωσή τους σχετικά με μαθησιακές δυσκολίες.

  • Διεξαγωγή ημερίδων με ελεύθερη είσοδο συμμετοχής.

  • Παρακολούθηση μαθημάτων εκμάθησης ξένων γλωσσών στις εγκαταστάσεις του glossomania από ειδικούς των Κέντρων Δυσλεξίας Dyslexia Centers – Pavlidis Method για την ανίχνευση μαθησιακών δυσκολιών.


Όλοι οι μαθητές του glossomania θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα Κέντρα Δυσλεξίας Dyslexia Centers – Pavlidis Method και να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία με τη βοήθεια των ειδικών.


Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Σας ευχόμαστε για άλλη μια φορά καλή σχολική χρονιά!

Το όραμά μας στο glossomania είναι να μεταδώσουμε την αγάπη μας για τις ξένες γλώσσες. Για να το πετύχουμε αυτό βασιζόμαστε στη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε με τους μαθητές, τους γονείς και όλους τους φίλους του glossomania. Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2015-2016 αποφασίσαμε να ενισχύσουμε αυτήν την σχέση εμπιστοσύνης ξεκινώντας μια νέα συνεργασία με τα Κέντρα Δυσλεξίας Dyslexia Centers – Pavlidis Method. Τα Κέντρα Δυσλεξίας Dyslexia Centers – Pavlidis Method προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με ευαισθησία σε 29 χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Ασχολούνται με άτομα όλων των ηλικιών και ειδικεύονται στην πρόγνωση, διάγνωση και αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών βασισμένοι στην 38άχρονη διεθνή ερευνητική και κλινική εμπειρία του καθηγητή Γεωργίου Θ. Παυλίδη.

 

ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ


Τα Πρότυπα Κέντρα Ξένων Γλωσσών glossomania σας ενημερώνουν πως το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 και Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:00 το πρωί θα γίνει στο χώρο του φροντιστηρίου ανίχνευση μαθησιακών δυσκολιών στους μαθητές που δήλωσαν συμμετοχή.


Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κα Βασιλική Παυλίδη, Ψυχολόγος - Επιστημονική Διευθύντρια των DYSLEXIA CENTERS PAVLIDIS METHOD (ΚΕΝΤΡΑ ΔΥΣΛΕΞΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ).


Παρακαλούμε τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα για να αποφύγουμε τυχόν καθυστερήσεις.


Χρόνος διάρκειας του τεστ: 15 λεπτά


Αγαπημένα
Πρόσφατα
bottom of page