top of page

Φίλοι για πάντα!


Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε το περσινό τμήμα ενηλίκων Deutsch Α2 του glossomania. Παρατηρείτε κάτι περίεργο; Δεν υπάρχουν πουθενά βιβλία!


Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε πριν λίγες εβδομάδες (γι' αυτό και κάποιοι φοράνε ακόμα τα καλοκαιρινά τους). Στο κέντρο της φωτογραφίας θα δείτε την κυρία Ντενίς Δημαρά, Υπεύθυνη της Γερμανικής Γλώσσας στο glossomania. Μαζί της βρίσκονται οι κυρίες Χριστίνα Σιούλα & Λιάνα Παπαδοπούλου, καθώς και οι κύριοι Νίκος Παπαγεωργίου, Βαγγέλης Παπαδόπουλος και Ιωάννης Κυρεθόπουλος. Ο κύριος Κυρεθόπουλος ήταν μάλιστα και ο νικητής μιας υποτροφίας για τη γερμανική γλώσσα την οποία κέρδισε σε διαγωνισμό που διοργάνωσε το glossomania κι έτσι έγινε μέλος της παραπανω ομάδας.


Μπορεί η σχολική χρονιά να τελείωσε, οι μαθητές να αρίστευσαν στις εξετάσεις πιστοποίησης και τη θέση του περσινού Deutsch Α2 να έχει πάρει πια ένα νέο Deutsch Α2, παρ' όλα αυτά όμως συνεχίζουν να διατηρούν επαφές με την αγαπημένη τους καθηγήτρια αλλά και μεταξύ τους. Γιατί στο glossomania χτίζουμε σχέσεις και φιλίες οι οποίες κρατάνε για πολλές σχολικές χρονιές.


Αν ζηλέψατε, να ξέρετε πως έχουμε πολύ χώρο ακόμα για νέες φιλίες. Θα μας βρείτε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Ελάτε, κερνάμε και καφέ!

Αγαπημένα
Πρόσφατα
bottom of page